Kör lite foki-style..

.. Alltså lägga ut bilder på söta, coola, men också helt onödiga saker man hittat på internet ;)

 
"rubiks kub 5x5" En större Rubiks kub.


"Blåsapa nageltrokare" , alltså en nageltorkande apa.


"Toilet golf" , haha, den här var väl lite väl sjuk? xD


"Tvålnäsan" , man sätter den typ på dushväggen och fyller den med tvål.  

Allt är härifrån.


Det är kallt, det är snart december, det är mörkt...

... Men det är ju en sak som fattas! SNÖ! I want snow, now now now, snow snow snow :D

Brukar ju ladda upp en bild som passar till inlägget, men jag har typ inga bilder med snö. Jag var inte så fotointresserad förra vintern. Men nu längtar jag som tusan, man kan ju sa så fina kort då!

Men nu kommer lite mer bilder från helgen iallfall;


Snacka om att det var dimmigt när vi vaknade, och dimman la sig inte förrän på eftermiddagen.


Emma sötis ♥


Vi är ute med Issas supersöta rottweilers (stavning?), hon ahr tre stycken! :)



Nu ska jag nog äta snart, sen kanske jag skriver lite till :) Puss! <3






Hemma igen + första advent!


© - soluppgång hos Issa imorse :)

Hej! Har inte kunnat blogga mer idag eller igår pågrund av att jag sov hos Issa. Och det blir tyvärr bara ett inlägg idag för jag måste läsa och för jag är så jävla trött :/ Men vi hade iallafall skitkul, och jag lovar att lägga upp mer bilder imorgon!


Och som dom flesta nog redan vet, så är det Första advent idag! Jag har inte firat alls, bara julpyntat lite och tänt ett ljus. Har ni firat första advent, isåfall, hur?

Pusss ! <3


Läs!

Nu tänker jag berätta lite vad jag kan tänkas "gå med på". Haha, det låter knäppt, men ni fatta rnog när jag börjar skriva.

Bloglovin'
Bloglovin' är en sida där man kan prenumera på bloggar. Jag "byter" gärna bloglovin' med läsare. Skriv bara en kommentaer typ "Hej, ska vi byta bloglovin?". Då lägger du till mig och Jag lägger till dig. Mig lägger du till genom att klicka här: bloglovin

Länkbyte
Länkbyte, dvs. att man "byter" länkar går jag oftast med på. Fråga bara om vi kan byta länkar i en kommentar. Då lägger du till mig och jag lägger till dig.

Om ni kommer på andra grejer eller har frågor så varsågod, skriv en kommentar bara!


Oseriös pippilotta...


Jag igår innan Lotta m. familj kom. Fyra flätor har jag för att håret skulle bli vågigt, inte för att jag tycker fyra flätor är speciellt snyggt ;)


Hej! Igår kväll blev en lyckad kväll. Jag och Ellen fick stå för efterrätten, det blev panacotta med vit choklad och hallon. SÅ GOTT! :D

Ungefär kl. 17 idag ska jag, Emma och Sofia hem till Issa. Där ska vi sova inatt, och ha en liten mysig tjejkväll ;) Det ska bli roligt!
Resten av fmiljen har stuckit iväg på julmarknad nu, men jag pallar inte följa med. Dels för att det är för tidigt än, och dels för att den är så bra fotoväder idag, så jag vill stanna hemma :P

Skriver nog något inlägg till senare, när jag har varit ute och fotat lite.
Pusss ! <3


Dagens mellis (och frukost)

  
 © - Alma V, febwiie.blogg.se 

Hej! På bilderna ser ni det jag brukar äta till både mellis och frukost just nu. Ett glas Proviva skogsbär och två grova smörgåsar (svagt rostade) med smör och prästost på. Låter väl ganska nyttigt? Och gott ;)
Ikväll så kommer Lotta (kompis) med familj hit på middag. Då ska vi äta Panacotta med vit choklad! :D Gott, gott, gott..

Har fortfarande bloggtorka. Vad tycker ni om att jag borde ha en tävling där jag lottar ut ett cernitleresmycke? :)

Pusss ! <3


Dagens Middag

  
© - Alma, www.febwiie.blogg.se

Kände för att fota lite, så jag knäppte två snabab kort på middagen :)
Korvstroganoff, ris, rivna morötter och avocado. Vad ska ni äta/har ätit idag?



This Day


Bild från arkiv. Modeller: Ellen (syster) och Edvina (systers kompis).

Hej! Idag har det varit en vanlig skoldag med kultur och sånt.. Sen åkte jag hem, åt mellis... sen har det inte hänt speciellt mycket mer.

På dansen idag iallfall, så var det sista gången med våran danslärare Helena (hon var med i Talang 2008 tror jag..) för nu ska hon va med i musikalen Grease och The last Bounce. Lite sorgligt, men vi kommer få en ny jättebra sa hon.

Har värsta bloggtorkan just nu, komemr vekrligen inte på ngt att skriva om... Tips?
Pusss ! <3





Teckning x 2



Sämsta dagen på hela veckan - onsdagen.

Hej! Ja, ni ser rubriken.. Det mest troliga skälet är för att vi slutar 15.30 -.- Då tar jag "fyra-bussen" och kommer hem ungefär 16.10. Då är det kolsvart ute!
Usch, sen hinner man inget när man kommer hem så sent! Typ blogga lite, äta middag, göra läxor, titta  på TV, läsa (om jag hinner) och sen sova. :(

Jag har ritat lite igen! :D Men jag är inte klar, laddar kanske upp senare ikväll, eller imorgon. Har inspirerats mycket av Jenny Karlsson dom senaste dagarna, hennes bilder är så underbart söta! Om ni käner igen dom så kan ni har sett dom på mjölkpaket, i KP eller i andra barnböcker.

Det blev ett bildlöst, men textrikt inlägg det här. Vad gillar ni mest, mycket bilder och lite text eller mycket text och lite bilder?

Pusss ! <3

Ritat



Ful, jag vet. Men jag har inte lagt upp teckningar på länge så.. den här får väl duga. Ögonen och läpparna kan ni väl vara snälla att ignoera, okej? ;)

Pusss ! <3

Recept - Bananmacka


Ursäkta eventuella stavfel.

Plugg... Prov... Läxor...


Bild lånad från google.

Hej! Hinner tyvärr nog inte blogga mer idag, eftersom jag måste plugga. Har SO-prov imorgon, svenska-prov på onsdag och matte-prov på fredag. Plus övriga läxor. Just nu vill jag bara skita i allt här hemma och åka till något varmt ställe... :D Dream on.. 

Pusss ! <3 


SURPRISE!


GLAD! :D

Hej! Nu mitt i höstmrökret, bland massa läxor , prov och annat tråkigt blir jag väldigt glad när jag får såna här kommentarer:

du har typ världens bäästa blogg !
asso det är den bästa bloggen jag läst !
och sett ! asso den är skit bra gjord !
asso hur du har dina bilder och du skriver mycket och allt , fortsett så , så vinner du säker något bloggawords pris ! asso du är sjuk grym och gullig ;)
asso den är seriöst grymn !


Tack så jättemycket! ♥

Designfrågor - och svar

Kan du inte lägga upp ett steg för steg inlägg om hur man gör en design på bloggen?
svar: Tyvärr tror jag inte att jag kan det, eftersom den skulle bli hur lång som helst och ta jättelång tid att göra.

Vilka program använder du när du gör designer?
Gimp, paint, picasa, picnik.com. Bara lagliga gratisprogram. Och nu undrar ni säkert hur man ska ladda ner dom, ja, det är bara att googla ;)


Bad med Emma, idag igen !

Hej! Skriver lite snabbt nu, ska kanske iväg och bada med Emma sen. Vi gjorde det igår oxå ;) Men jag skrive rnog efter det lite, men jag måste plugga skitmycket idag också! Pusss! <3

Missa inte Robinson, NU!



Måste sticka nu, ska se Robinson Karibien, nu! Puss ! <3 :D

Svar på tal

Fick en kommentar på det senaste inlägget där jag la upp foton. En feg anonym kommentar som vanligt.

Anonym om BildBomb:
Är ni sex år eller något?

svar: Som jag skrev, så är det min lillasyster och hennes kompis på bilderna. Dom är nio och tio år. Det är alltså inte jag. Läs ordentligt innan du uttrycker dig, tack!

BildBomb

Hej! Jag, Ellen och Edvina (systers kompis) har nyss varit ute i någon timme och fotat lite. Eller lite och lite, det blev över 200 kort. Men nu har jag rensat, och det blev ca 50. Jag lägger upp några då och då, eftersom jag inte pallar lägga alla i ett inlägg. Men några kommer här!


vatten och lera.. och gräs ^^


Ellen och Edvina.


Edvina och Ellen.


Ellen.


Edvina.


Båda,.. har roligt?


Den här gillar jag.. ;)


Solen..


Båda :)

Ja, det var allt för idag. Vad tycker ni om bilderna? :D
Kanske skrive rlite mer sen, Pusss! <3











Fredagsmys <3


Min kamerautrustning

Hej! Många har frågat vad jag har för kamera, trott att jag har en systemkamera osv. Enligt mig har jag världens sämsta kamera!



Sony Cybershot dsc s500.
Info:
Kompakt digitalkamera med 6 megapixels upplösning. 25 MB inbyggt minne, 3 gånger optisk zoom samt en LCD-skärm på 2,4 tum. Kameran är Pictbridge-kompatibel.

Mitt "omdöme": Seg, det blir lätt suddigt om man inte håller kameran HELT stilla, superkort batteritid (ej uppladdningsbart batteri), det får bara plats ca 350 bilder. I princip inga inställningar, allt är bara auto. Dålig kamera som jag inte ber någon att köpa!

 

Jag hinner blogga lite till! :)


© - bild från arkiv. Gammalt foto, från sommaren 2007 tror jag. Jag (längst bort) och syster Ellen i Italien! Saknar <3


Hej! Vet ni, det va rinte så himla mycket läxa som jag trodde, så jag hinner blogga lite till! :D Har gjort SO-läxn, det var bara att svara på typ fem frågor. Har sedan 14 tyska-glosor som jag har tränat en del på, men är inte riktigt klar. Men iochförsig är dte bara muntligt förhör imorn. Matten vet jag inte rktigt,.. vet inte om det är någon läxa. ;) Kanske, kanske inte. Det visar sig imorgon! :)

Vad gör ni då? Jag har lite bloggtorka... Pusss! <3

Gina tricot



Gillar verkligen den korta svarta jackan! Tänk er den, plajettleggingesen, det gråa linnet och rosettskärpet. Fint? :P

Vet inte om jag hinner blogga mer idag, har SO-läxa, Tyska-läxa, Matte-läxa och så måste jag läsa lite i "Vinterviken"... Pusss! <3


Farmville..


Info om försäljning av cernitlere-smycken

Fick en kommentar:

hej igen! om man nu vill ha ett smycke hur köper man det? kan du skriva ett inlägg om det? jag tror många undrar men inte orkar fråga? eller har jag fel? många a mina akompisar säger så iaf!

Så nu kommer ett svar! :)

Ifall jag ska börja sälja så tänker jag ha så att jag typ lägger upp bilder på grejerna jag vill sälja, skriver pris och min mailadress. Sen får dom som är intresserade maila. Sen skickar dom pengarna via post (tror jag..) och när jag fått pengarna skickar jag smycket. Tror ni det blir bra?

Hoppas du är nöjd med svaret :)


Dagens..


Tunika H&M, kofta H&M, strumpbyxor ?, armband Glitter.


Ofrivillig brandövning


© - Från arkivet. Tyckte den kändes lite "eldig" så den kanske passar i det här inlägget... :)


Hej! Ska börja med att tacka alla som har röstat och svarat på frågorna angående cernitlere-smyckena. Tack! :D

Idag när vi hade NO i bildsalen (pågrund av att läraren var borta, då hade vi bildläraren och då var vi i bildsalen ;)). Helt plötsligt började det tjuta. Brandlarm, tänkte jag direkt. Malin (läraren) sa "Det är brandlarmet, ni måste ut!". Alla började gå ner för trappan, och ut genom dörren. Det seriöst strömmade ut folk ut porten! Alla sprang ut mot fotbollsplanen och började ställa upp sig klassvis. Jag glömde ta med min kofta, så jag stod i bara en kortämad tunika och strumpbyxor. Höll på att frysa ihjäl! Lucy (spanskalärare) frågade om jag vill låna hennes kofta, det gjorde jag ;) Men jag hann inte ha den så länge förrän vi fick gå in igen. Det var tydligen ingen brand, vilket jag förrstod rätt snabbt.  

Nä vi sedan kom in och satte oss igen fick vi höra att någon bara hade bränt ett par pepparkakor i ugnen. Hehe,.. 

Skriver mer sen, kanske lägger upp en "Dagens outfit" också. Pusss!<3
 

Vad tycker du?



Mer lera..


© - cernitlere-smycken. Cupcake, gjord av mig.

Har gjort fler smycken av cernitlera än dom jag la upp. Det är kul tycker jag!
Är det någon som skulle vara intresserad av att köpa? Bara berlockerna, inte kedjor och sånt. Så kan man sätta dom på vad man vill. Kanske till ett pris mellan 10-20 kr styck? Skulle ni tycka det var okej?

Svara gärna vad du tycker angående priset, även om du inte skulle vilja köpa.

Puss! <3

Från skolan

Hej! Sitter just nu i skolan, i datasalen. Egentligen ska jag läsa, men pallar inte.. ;) Kommer hem till 15 ungefär, ses då. Puss! <3

Fortsätt rösta!


© - Bild från "arkivet". Ellens skor.

Hej! Idag  det en ganska lång skoldag. Slutade 15.10 men orkade inte cykla hem, så jag väntade tills 15.40. Egentligen får man inte ta med cykeln på skolbussen så jag låste den och sa att jag hade glömt nykeln. Då var det okej ;) Det regnade faktiskt också, och det var mörkt. Jag var alltså inte bara lat! :P

Hade rockgrupp som sista lektion, vilket jag inte har varit med på, på ca fem veckor. Jag har varit hos tandläkaren två gånger, höstlov en gång, sjuk en gång och en gång slutade vi tidigt för att alla lärare skulle på konferens typ. Haha, så jag var lite ringrostig ;)

Fortsätt rösta! HÄR! Nummer 4!

PUSS! <3






Bokeh..


© Alma - febwiie.blogg.se
Bilden är enbart två bilder som jag har fotat, och lagt ihop.


Recension - 2012



Lite "förtext" för er som inte har hört talas/eller läst om filmen. 
En forskare (John Cusack) öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna.

2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.

En actionfilm från Roland Emmerich som tidigare gett oss filmer såsom, ”Day after Tomorrow”, ”Independence Day”, ”Stargate”, ”Godzilla” och nu senast ”10,000 BC”.

Mina åsikter:
Jag gillade verkligen den här filmen! Jag var så trött på töntiga, förutsägbara amerikanska kärlekskomedier och sånt. I 2012 hände det verkligen saker hela tiden! Det var Action, action, action och lite känslor. Emma och jag satt på helspänn hela tiden. Vi fick ur och saker som " Nej, spriiing!", "OMG, han kommer dö!!". Även om man visste att filmen förmodligen skulle sluta bra så glömde man bort det där huvudepersonerna "jagades" av sprickor i marken, vulkanutbrott och tsunamis.

Verkligen en film att rekommendera till action-älskaren!

RÖSTA PÅ MIIIIG !!!

http://jooossi.blogg.se/2009/november/finalister-svartvitt.html

Rösta på sista bilden, nr. 4 :D SNÄLLA? <3

Bio ikväll - 2012!


Ikväll ska jag och Emma se 2012!!! :D
Hej :) <3 Ikväll och ikväll, kl.14! Omg, vad jag längtar!!!


Min och Emmas konversion nyss:



Lovar att det kommer en recension sen, kanske ikväll, kanske imorgon ;) Pusss! <3


Fredag den 13 sägs ju vara otursdagen...

Hej! Sitter nu här hemma med feber, skitont i armen och i huvudet. Inte något vidare roligt. Senare skulle jag egentligen åkt och hämtat ut Emmas och mina biljetter till "2012", men vi får se hur det blir med det.. annars får Emma göra det ensam. Jag ska iallafall se den imorgon!

Gud, vad jag har tråkigt... -.- Är sjukt trött också. Pusss! <3

Smycken av cernitlera

Inspirerades lite av Jozzie och Sofie när jag såg att dom hade gjort egna halsband av cernitlera :) Så jag gjorde några egna :P 



Alltså är dte grejer både gjorda av mig och lillasyster Ellen. Jag har även satt i små ståltråds-ringar så att man kan sätta dom på en kedja.

Här är en bild på alla tillsammans.



Pusss ! <3


Svininfluensa vaccinet - taget :)


Bild lånad från google.

Hej! Idag tog jag sprutan mot svininfluensan! Själva sticket gjorde inte speciellt ont men efter blev jag lite snurrig, fick feber (?), ont i huvudet och amen. Men nu mår jag ganska bra igen :)

Men en (eller två..) saker var sjkt pinsamma idag! När jag lite snurrig (lite svimfärdig) och så, men det var absolut ingen fara eller så, jag skulle inte svimma, behövde bara vila ett tag. Men Stina (svenskalärare) sa åt mig att gå in och lägga mig på soffan inne på svenskan och vila lite. Okej, tänkte jag. När vi kom in där satt typ hela min klass och några från min paralellklass där och jobbade. Stina ba: "Victoria och Moa, flytta på er, där ska Alma ligga och vila för hon håller på att svimma!" Inför hela klassen! Alla ba" Vaa?, svimmar hon?!" massa sånt, men det var ju egentligen ingen fara alls.. -.- 
Sen efter ett tag när hon stod och pratade inför hela klassen sa hon högt inför alla "Alma, hur mår du nu?" .. pinsamt. 

Blogagr igen snart, Pussss! <3  

Dagens outfit


[förlåt för suddig bild]

långt linne Gina tricot - Kofta H&M - Jeans Vero Moda - Väska Vet inte.
Rätt enkel och tråkig outfit, men man orkar inte så mycket på morgonen, inte jag iallfall ;) Håret var uppsatt i en toffs och sminket som vanligt.

Pusss! <3

Önskeoutfit - Tema Fest




Första och sista...

... Bilden på mig där jag visar tänderna!



Fan fan fan. Varför gör jag det här? För eran skull? För alla söta läsares..? FUL BILD, men det är ju bara för att ni ska få se tandställningen. Och jag vet, mina tänder är helt fuckade och helt snea, men det är ju liksom därför jag har tandställning, så va snälla att inte kommentera dom :P 

Idag slutade vi tidigt, 13.25 :D Me Like! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog plugga lite, har matteprov imorn -.- Pussss! <3  

Jag har gått och blivit med...

TANDSTÄLLNING!

Ja, det är sant. Idag. Men det var inte så farligt, inte alls faktiskt ;)

5 saker ni bör veta:

Det gör inte alls ont att sätta dit tandställningen. Först gör dom det helt torrt i munnen. Sen limmar dom på själva fästena och sist sätter dom i "tråden".
♥ Det kan göra ont efter man har spänt. Tandläkaren sa att jag skulle få ont idag efter några timmar men jag har inte känt något än, och jag satte dit den kl.1? Så,.. jag vet inte hur det blir med det ;) Men Mikaela sa att första gången man spände gjorde det inte så ont, andra gången lite ondare, tredje ganska ont osv.
♥ Läppen står inte ut, även om det kanske känns som det.
♥ Man kan få skavsår på insidan av läppen, men man får med sig små vaxpluppar som man kan sätta dit så att det inte skaver så mycket.
♥ Det syns oftast inte alls när man har stängd mun. Inte på mig iallfall.

Jag ska ha min i ca 1,5 år. Längtar redan tills jag får ta bort den, då kommer jag ha fina-fina tänder! :D

Pusss! <3

Teckningar :)







© Alma - www.fbwiie.blogg.se , Jag har ritat alla bilder.

Jag ska...

Jag ska uppdatera senare, syrran ska sitta nu bara, annars dampar hon -.- Pusss <3

Det blev inget bad..

Hej! Tyvärr så ville inte Ellen följa med och bada, så då tyckte pappa att det var lika bra och ta det någon annan gång.
Öhm, nu kommer jag inte på något mer att skriva.. tråkigt det här inlägget blev då.. ;)

Jo, jag ska kanske sätta igång att rita en Fiat 600 + pappa som han kan få i Fars dag-present :P Wish me good luck :D Pusss! <3

Nu ska jag ut och bada, i en SJÖ!


Bild lånad från google.

Hej! :D Nu ska jag med familj snart iväg till en sjö, och bada! Men först ska vi typ basta i 2 timmar ;) Haha, jag kommer frysa ihjäl. Brukar inte frysa, men tänk, det är november ! Pappa bara " Nej då, det är inte kallt när man har suttit så länge i bastun innan ", och mamma " Du brukar ju bada fast det är jättekallt i luften sommarn ". Men hallå, det är ju på sommarn! Det är för fan vinter nu!! 

Men jag lovar, jag ska göra det, och det kommer bilder :D

Pusss!<3  





Liten bildbomb från promenaden


En bild på mig innan promenaden ;) [OSMINKAD]


Träd.. ^^


Ett får hittade vi också.. eller flera får egentligen, men dom fegisarna sprang iväg :D


Vilja letar godis som mamma har gömt i trädet ;)


Jag igen.. [OSMINKAD]


Mitt öga.. ;p


Skogen...


Stövlarna blir ju fina.. xD


Alla bilder är tagna av mig. Pusss! <3  




Nu ska jag ut med den här lerklumpen...


Smutsig Vilja igår efter att hon hade varit ute med mamma.

Hej igen! Nu ska jag och mamma (kanske pappa?) ut med Vilja (se bild ovan). Tänkte gå bort mot Victoria.
Kanske tar lite bilder medans och sen bloggar jag förmodligen lit eigen när jag komer hem :) Pusss! <3



Yesterdays facelook and dresslook


långärmad tröja H&M, långt linne under ginatricot, jeansleggings bikbok, smycken Glitter.


Resultat från omröstningen

En vanlig läsare på min blogg
är en tjej i 14-årsåldern
som bor i Stockholm och tycker att min
blogg är bra :)



Some nice stuff from lookbook.nu


Små ändringar i designen.. :)


Första försöket i illustrator.. *skratta inte* xD


© Alma - www.febwiie.blogg.se

Hahahah, jag fattar seriöst ingenting ! xD

IDOL NU !



Hej! Nu ska jag sticka iväg och kolla på idol, äta chips och dricka Fanta exotic :D
förresten, vet ni vad jag gjorde nyss? Laddade ner en testverision av Illustrator, menjag fattar seriöst typ ingenting ! Får väl fortsätta pröva mig fram imorgn. Pusss <3


Hiss / Diss?


Topp 249:- från H&M

Personligen tycker jag nog att den här skulle kunna vara ganska söt till ett par enkla jeans och ett par armband. Så, Hiss från mig :)


Från skolan! :)

Hej! :love: Sitter i skolan nu, eller jag står faktiskt.. dom har så att man måste stå upp vid datorerna i skolan så att man inte ska "fastna" xD Hehe.. Nu har vi haft både NO-provet och SO-förhöret. Det var svårt, men det gick nog ganska bra ändå :P Kan blogga mer när jag kommer hem, för idag har vi inga läxor! :D PUSS! :love:

Plugg, plugg, plugg... -.-


 
© - Penna, sudd, SO-bok, Kemi-bok ;)

Hej! <3
Nu har jag pluggat MASSOR ! Haha, har SO-förhör, NO-prov och svenskaläxa tills imorgon.. Fett jobbigt -.- Mmen men, känns som jag kan det ganska bra nu :)
Idag i skolan hade vi kultur, men jag kunde varken vara med på dansen eller gympam eftersom jag drog ut en tand igår. Det kan typ börja blöda om man anstränger sig för mycket fysiskt. :S



Ikväll ska jag se... Mammas pojkar! :D



Jag älskar det! Så himla onödigt egentligen, men sjukt underhållande!

Ska ni se Mammas pojkar?

PUSS :love:


Bloggen två månader! :D


Haha, alla grattar bloggen som fyller två månader idag! :D

Dragit ut en tand, igen!

Hej! :D Har nyss kommit hem från tandläkaren.. Dragit ut ännu en tand. Mjölktand den här gången iallfall ;) Men det gick faktiskt jättebra, den satt lite hårt bara.

Idag gick vi långdag, ända till 15.30, jobbigt. Hade inga speciella ämnen eller så, bara en ordinarie skoldag helt enkelt. Gud, vilket tråkigt inlägg. Måste ta mer "Dagens outfit"-bilder och sånt känner jag..

två frågor kommer nu..


Vad vill ni läsa om på min blogg?
Vad har ni gjort idag?

PUSS!:love:

ALLA SVARAR! :D


Smilies igen :D

:)

:(

:P

:D

:O

;)

:S

;(

:|

;p

:question:

:rolleyes:

:love:

:blush:

:mad:

:cool:

:tired:

:bigeyes:

:thumbup:

:thumbdown:

Vad tyckte ni om dom då? ;p
Lärt mig göra stor text också! ;)

Inget mer bloggande idag, tyvärr.


©, mina favvo-pennor :)

Hej! Nu sitter jag och övar på tyskaläxan, vi ska lära och Hänsel und Gretel (Hans och Greta) på tyska.. Lite jobbigt. Sen kommer resten av familjen ehm, då ska vi äta och sen ska mamma och jag sticka iväg till "Mag-Liisa" ^^. Hon typ,.. är som en doktor ungefär. Mamma ska kolla magen och jag ska kolla huvudet, för jag har sån himla huvudvärk ganska ofta...

Så idag blir det nog inte så mycket mer bloggande! PUSS!:love:

Ritat lite igen..


© Alma - www.febwiie.blogg.se

Satt och kladdade lite igår.. :) Bara snabba små figurer på ca 10 minunter. Inget seriöst.
Media: Promarkers, blyerts (HB), "penselpenna" (alla på bild). Köpte penselpennan när jag och Ellen va i Täby senast. Den var riktigt rolig! :D


Spamar er med tråkiga tester och listor -.-

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? T-shirt, underkläder.
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) olika.
- Hur många kuddar har du i sängen? 2-3.
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? ibland, ibland inte.
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? vet inte..

Mode-testet

Beskriv din stil med 3 ord. trendig, fin, bekväm.
Vad innebär mode för dig? -
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? Ginatricot, H&M, bikbok.
Shoppar du second hand? har hänt, men inte ofta.
Vilken är din favoritdesigner? -
Vad är din favorit i höst? stora stickade tröjor.
Hur mycket shoppar du för i månaden? ca.. 500.
Dyraste plagget respektive billigaste? vet inte riktgt, borde vara ett par skor eller en jacka som är dyraste och billigaste.. kanske H&M-örhängen, 19:- ?
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? mer! :D Då ahr jag mer pengar ju :)
Brukar du tröstshoppa? nä.
Högklackat eller lågklackat? Högklackat! :D Elelr, det bror på när det ska användas.
Vilken är din drömväska? stor och rymlig.. snygg? xD
Vilket blir ditt nästa köp? julklappar till släkt och vänner :)
Vilka är dina stilikoner? -
Favoritplagg just nu? min nya svarta, stickade tröja.
Favoritaccessoarer? pärlarmband, långa halsband, mössa/vantar/halsduk (på vinter och hösten), väska :)

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[ x] Du har ett eget rum.
[ x] Du har en mobil.
[ x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ x] Det finns en pool i din gård.
[ x] Du klär dig som du vill.
[ x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[(snart :D)] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[ x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ x] Du har varit på konserter.
[ x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ x] Du har aldrig fått IG.
[ x] Du vet vad som händer i världen.
[ x] Du bryr dig om folk.
[ x] Du är nöjd med ditt liv.
[ x] Du kan mer än ett språk.
[ x] Du har ett smeknamn.
[ x] Du har ett husdjur.
[ x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ x] Du har inga “fiender”.
[ x] Du är en ganska snäll person.

Total: 27, tror jag ;)
———————————
Total : 27?

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
[ X ] 20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Dumhets-testet

( x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( x) du testade precis om du klarade det
( x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
( x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
( x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ?) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
( XXX (händer ofta med mobilen! XD) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa: 9

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 9 :)






Känner mig sjukt dålig på att blogga nu,.. men lite bilder får ni iallfall <3

Hej! Har verkligen ingen blogglust just nu.. Laddar upp lite bilder som Emma och jag tog idag.


fotograf: Alma [JAG] , modell: Emma.


fotograf: Alma [JAG] , modell: Emma.
© strängt copyright på alla bilder.

Pallar inte lägga upp fler. Ska nog ta och rita lite nu.. PUSS :love:

With Emmsilu... ;)

HEEJ! *speedad* xD  Hahah, nu sitter jag här men Emma och käkar chips/ostbollar :D Har nyss ätit kräm också.. SÅ NYTTIGT !

Idag slutade vi skolan 12.50 istället för 15.10 :D Fett skönt.. Men lärarna skulle typ och utbilda sig om våra nya Activeboards.. Har en på vår nya skola, hade minst en i varje klassrum på förra -.-
På vägen hem åkte vi till gamla skolan och hälsade på! Sjukt kul att träffa alla lärare igen!

PUSS <3


Nyshoppat' <3


[©, cp-bild.. *host*]

Antagligen shopping idag :D

Hej! Idag ska jag och Ellen antagligen iväg till Täby och handla lite ;) ka nog köpa en stickad tröja och kanske ett par långa vanliga svarta leggings.. :) Skriver mer och postar bilder när vi kommer hem!

Fortsätt med designfrågorna också ! :D PUSS <3

RSS 2.0